Εικόνες από Καθαρό Ασήμι 999°



Πολύτιμες πανομοιότυπες θρησκευτικές εικόνες πιστές στο πρωτότυπο. Κατασκευασμένες με άριστης ποιότητας ασήμι 999°, ζωγραφικά σαρκώματα πάνω σε ξύλο ή μέσα σε κορνίζα. Ειδικά επεξεργασμένες προκειμένου να παραμένουν αμετάβλητες στο χρόνο.


Στεφανοθήκες και Μπιζουτιέρες
Υπέροχης αισθητικής στεφανοθήκες και μπιζουτιέρες κατασκευασμένες από καθαρό ασήμι 999° ή αμετάβλητο μέταλλο επενδεδυμένες με ξύλο σε διάφορα σχήματα και σχέδια.


Είδη Δώρου
Προτότυπα είδη δώρου που ξεχωρίζουν από το μοναδικό τους στυλ. Κατασκευασμένα από καθαρό ασήμι 999° ή αμετάβλητο μέταλλο, με έμφαση στην λεπτομέρεια και τη μοναδικότητα προσδίδουν μια ξεχωριστή αισθητική.

Εικόνες από Αμετάβλητο Μέταλλο



Μοναδικά πανομοιότυπες θρησκευτικές εικόνες πιστές στο πρωτότυπο. Κατασκευασμένες με αμετάβλητο μέταλλο, ζωγραφικά σαρκώματα πάνω σε ξύλο ή μέσα σε κορνίζα. Ειδικά επεξεργασμένες ώστε να αποδίδουν μια εξαιρετική αισθητική.


Κρητικά Μαχαίρια
Κρητικά παραδοσιακά μαχαίρια στολής με μοναδικά στοιχεία σε έξι διαφορετικές διαστάσεις. Προσαρμοσόμενα σε κάθε ανάγκη κατασκευάζονται με θήκες από ασήμι, arzand, ή συνθετικές ρυτίνες.


Τουριστικές Εικόνες
Χαρακτηριστικές τουριστικές παραστάσεις σε εικόνες από καθαρό ασήμι 999° ή αμετάβλητο μέταλλο σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια.

Μπουκάλια Αγιασμού



Γυάλινα μπουκάλια αγιασμού εναρμονισμένης αισθητικής επενδεδυμένα με πανομοιότυπες θρησκευτικές εικόνες από αμετάβλητο μέταλλο σε διάφορες διαστάσεις.


Θρησκευτικά Τάματα

Αργυρά θρησκευτικά τάματα από ασήμι 925° κατασκευασμένα βασισμένα σε χαρακτηριστικά σχέδια και με ειδική επεξεργασία να παραμένουν αμετάβλητα στο χρόνο.